Hoe Het Werkt

Alles start met een verlangen

Je hebt een plan!

Binnenkort gaat jouw bedrijf van start en zelf een logo uittekenen lukt niet. Jouw website heeft z’n beste tijd gehad en heeft nood aan een make-over. Je bent zwanger en je bent op zoek naar een stoer geboortekaartje?

Er zijn redenen te over om plannen te maken! Maar hoe maak je die plannen wereldkundig? Hoe visualiseer je wat je in je hoofd hebt zitten?

Have no fear! De oplossing is hier!

dots.png
Apert | Robot
Apert | Robot
Contacteer Ons
Samen Bouwen?
Het is simpel: bel ons, schrijf ons!

Wij bijten niet. Integendeel!

Maak ons deelgenoot van jouw plan. Dat hoeft zeker niet concreet te zijn! De mooiste oplossingen ontstaan door communicatie en interactie.

Op datzelfde moment leren we elkaar kennen en ontstaat er eventueel een concreet plan. Dan plan gieten we in een offerte, en pas dan beslissen we om met elkaar in zee te gaan.

Die eerste gesprekken, intakes… hoe je het ook noemen wil, zijn geheel vrijblijvend en kosten jou helemaal niets! Een goed gesprek is altijd fijn, daar ligt voor ons de waarde.

Vragen staat vrij! Wie weet tot welk mooi verhaal het leidt?

Heb jij al een website? Benieuwd wat beter kan?

17 veelgemaakte fouten op je website die je best meteen oplost

Wat kan beter?

Hoerááá! Jij geeft om je website!

Benieuwd naar hoe wij jouw website zien? We checken onder meer op enkele technische eisen, laadtijden, kapotte links, geschikte afbeeldingen… en meer. Méér dus dan louter SEO.

Het resultaat krijg je  in heldere taal gepresenteerd, mét daarbovenop een mooie verrassing!

We delen gráág, maar niet jouw gegevens. We gebruiken deze enkel intern.